Examentrainingen

Het examenjaar is voor leerlingen en ouders vaak erg spannend. Want ja, gaat uw kind het diploma halen?

Deze vraag kan afleiden en een drempel opwerpen voor het te behalen doel en hiermee het plezier van zo’n laatste jaar wegnemen. Jorna Scholing & Coaching Examentrainingen biedt begeleiding aan, waarbij er veel aandacht is voor de examenkandidaat en het te bereiken doel, waardoor er een goede focus ontstaat. Zo wordt het examenjaar geen last, maar een feest, zoals het ook hoort te zijn.

Ik bied aan:

Examentrainingen tijdens Bijlessen (Tip!)

Door de top-down benadering van de reguliere bijlessen is er ook aandacht voor Examentrainingen tijdens deze bijlessen.

Hier is aandacht voor zowel School Examens (SE)
als het Centraal Examen (CE)

Als er nog tijd genoeg is, raad ik aan om voor deze lessen te kiezen.

Lees verder…

Instap- en aanhaak-examentrainingen

Is er al wat minder tijd en moet er ook nog gewerkt worden aan het ophalen van basiskennis, dan raad ik aan om (eerst) een instap- en aanhaaktraining te volgen, alvorens te starten met reguliere bijlessen. Of deze te combineren met de reguliere bijlessen.

Deze training is ook uitermate geschikt voor herhaling van eerder geleerde stof om zo extra te werken aan het vertrouwen en de examendrempel.

Lees verder…

Spoed examentrainingen

Mocht er echt heel weinig tijd zijn en de nood hoog, dan raad ik aan om een spoed examentraining te volgen. Hier wordt de stof in een korte tijd intensief getraind.

Deze lessen vinden op het eind van het leerjaar plaats vlak voor het examen. In deze lessen wordt in een korte tijd alle belangrijke punten van de afgelopen leerjaren die van belang zijn voor het examen herhaald en geoefend.

Lees verder…

Van tevoren stemmen we af tijdens een (gratis) intakegesprek.

Contact
opnemen
met Theo 

Waar wiskunde, rekenen en weerbaarheid samenkomen

Contact

Van Beverwijckstraat 43,
8921VD
Leeuwarden

06 430 355 99

info@jornascholingencoaching.nl

Bij Jorna Scholing & Coaching werken we vanuit een positieve benadering, waarbij het eigen leerproces van de kandidaat voorop staat!

Aangesloten bij:

© Jorna scholing & coaching