Workshops

Vanuit Jorna Scholing & Coaching bied ik Karate workshops aan, waarbij de deelnemers aan de hand van de Japanse cultuur en etiquette bekend worden gemaakt met de verschillende facetten van het karate-do.

Karate-do is een traditionele bewegingsvorm met een grote diversiteit aan verschijningsvormen. Deze diversiteit maakt karate-do geschikt voor een grote doelgroep met verschillende doelstellingen. Denk aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeeld, discipline, structuur, normen en waarden, respect, doorzettingsvermogen, assertiviteit, weerbaarheid en alle grond-motorische eigenschappen (kracht, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid).

Karate-do is niet zomaar een fysieke bewegingsvorm. Het gaat uit van het ontwikkelen van het karakter van de beoefenaar. Met name deze focus op persoonlijke ontwikkeling geeft karate-do een belangrijke pedagogische waarde voor kinderen en volwassenen en tracht hiermee een positieve mindset te ontwikkelen die een bijdrage kan leveren aan onze maatschappij. Een bijdrage die opnieuw is bevestigd in het recentelijk uitgevoerde Mulier onderzoek*.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op.

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Albert Einstein

Neem direct
contact op! 

‘Binnen de juiste grenzen kun je vrij zijn,’ Theo Jorna

Contact

Van Beverwijckstraat 43,
8921VD
Leeuwarden

06 430 355 99

info@jornascholingencoaching.nl

Bij Jorna Scholing & Coaching werken we vanuit een positieve benadering, waarbij het eigen leerproces van de kandidaat voorop staat!

Aangesloten bij:

© Jorna scholing & coaching