Weerbaarheidstrainingen

Weerbaarheidstrainingen op maat!

Jorna Scholing & Coaching biedt trainingen op maat met persoonlijke aandacht in een veilig leerklimaat. De trainingen zijn gestoeld op karate-do.

De karate-do weerbaarheidstraining (à la rots & water)

Vanuit een positieve mindset werken aan o.a.: zelfvertrouwen, omgaan met emoties, respect, beheersing, overzicht, presenteren, samenwerken, omgaan met grenzen, doorzetten, rust, kracht en focus, sociale vaardigheden en assertiviteit vanuit de Japanse etiquette. Dat is de Karate-do Weerbaarheidstraining à la Rots & Water. Deze training is zeer geschikt voor de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Voor meer informatie over voor wie, wat en hoe? Lees verder…

De ‘Reis van de held’ training

De ‘Reis van de held’ training is een meer individuele training, waarbij je leert koers te bepalen voor je eigen leven en daarvoor je eigen krachtenstuur leert te hanteren.

In deze training staat gaan we opzoek naar jouw kracht en talenten. Om dat te weten te komen, gaan we op reis: de ‘Reis van de Held’. Ik zal je tijdens deze reis begeleiden.

Voor meer informatie over voor wie, wat en hoe? Lees verder…

De Lefdag (over de streep)

De herkomst van het woord ‘lef’ is ‘hart’. Je moet je hart volgen om lef te hebben. En je moet het lef hebben om je hart te volgen! Daar ga je tijdens ‘de Lefdag’ in groepsverband mee aan de slag.

Voor meer informatie over voor wie, wat en hoe? Lees verder…

Afstemmen

Van tevoren stemmen we af tijdens een (gratis) intakegesprek.

Neem direct
contact op! 

De term ‘do’ staat voor ‘de weg’. Dit symboliseert de weg die de karateka moet doorlopen om zijn/haar doel te bereiken, het trainen en ontwikkelen van vaardigheden en de ontwikkelingen op mentaal vlak

Contact

Van Beverwijckstraat 43,
8921VD
Leeuwarden

06 430 355 99

info@jornascholingencoaching.nl

Bij Jorna Scholing & Coaching werken we vanuit een positieve benadering, waarbij het eigen leerproces van de kandidaat voorop staat!

Aangesloten bij:

© Jorna scholing & coaching