Wat is Jorna Scholing & Coaching

Jorna Scholing & Coaching staat voor eigentijds en toekomstgericht onderwijs, waarbij leerlingen hun kennis vergroten, leren samenwerken, hun diverse talenten leren ontwikkelen, hun creativiteit ontwikkelen, zich sportief kunnen verrijken en leren voor zichzelf op te komen.

Wat is Jorna Scholing & Coaching

Jorna Scholing & Coaching is een onderwijsbedrijf, waarin mijn onderwijservaring als bevoegd wiskunde docent en weerbaarheidtrainer samenkomen met mijn passie voor het karate- do als beoefenaar en Sensei. Verder ben ik Technisch bedrijfskundig ingenieur en heb ik ervaring in het bedrijfsleven.

Ik bied onderwijsondersteunende producten op maat aan binnen een veilig leerklimaat waarbij juiste aandacht, positieve benadering en ontwikkeling centraal staan.

Theo Jorna

Missie

Met Jorna Scholing & Coaching wil ik onderwijsondersteuning, zoals Wiskunde (bij)lessen, Reken(bij)lessen en Weerbaarheidstrainingen versterken met de gestructureerde en pedagogische kracht van het karate- do.

Ik ga ervan uit dat we allemaal gelijkwaardig zijn, terwijl we kunnen verschillen in talent en vaardigheden. Vanuit deze overtuiging behandelen we elkaar met wederzijds respect.

Mijn leerlingen en of kandidaten mogen zichzelf zijn en ik wil een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling tot zelfbewuste, initiatiefrijke, verantwoordelijke en betrokken mensen, die goed zijn voorbereid op een steeds veranderende maatschappij.

Visie

Jorna Scholing & Coaching staat voor eigentijds en toekomstgericht onderwijs, waarbij mijn leerlingen hun kennis vergroten, leren samenwerken, hun diverse talenten leren ontwikkelen, hun creativiteit ontwikkelen, zich sportief kunnen verrijken en leren voor zichzelf op te komen.

Ik wil een professioneel leerbedrijf zijn dat via een positieve benadering gericht is op ontwikkeling en daarmee mensen in hun kracht zet om eigenaar te worden van hun eigen leerproces.

Dit wil ik doen vanuit het principe relatie voor prestatie en de overtuiging dat iedereen vrij kan zijn binnen de juiste grenzen.

Om te slagen in mijn missie bied ik bij Jorna Scholing & Coaching lessen met een multi-disciplinaire aanpak van mijn ervaring en deskundigheid, waarbij ik kwaliteit boven kwantiteit stel.

Neem direct
contact op! 

Contact

Van Beverwijckstraat 43,
8921VD
Leeuwarden

06 430 355 99

info@jornascholingencoaching.nl

Bij Jorna Scholing & Coaching werken we vanuit een positieve benadering, waarbij het eigen leerproces van de kandidaat voorop staat!

Aangesloten bij:

© Jorna scholing & coaching