Wie is Theo?

Wie ben ik?

Ik ben Theo Jorna, ik ben een open, positief en avontuurlijk ingesteld mensen mens en heb zo’n zeven jaar ervaring als docent wiskunde en rekenen. Ik geef gedifferentieerd les aan zowel Vmbo als Havo en Vwo. Ik ben doelgericht en iemand die graag in mogelijkheden denkt.

Wat drijft mij

Ik vind het leuk om op een serieuze manier met jeugd om te gaan: om ze te motiveren, enthousiasmeren en te activeren. Ik wil graag jongeren helpen zich te ontwikkelen en voor te bereiden op hun toekomst. Na mijn studie Technische bedrijfskunde lokte het onderwijs en heb ik een studie gedaan voor docent Wiskunde. Het is voor mij een uitdaging om leerlingen te laten zien dat een wiskunde les leuk kan zijn. Mijn achtergrond zorgt ervoor dat ik voorbeelden kan geven waar wiskunde in de praktijk terug komt.

Pedagogiek

Ik hou van duidelijkheid, respect en een veilig leerklimaat waarbinnen een growth mindset aanwezig is en veel samengewerkt kan worden. Ik ben van mening dat je binnen de juiste grenzen vrij kan zijn en dat dit voor de ontwikkeling van kinderen ook heel belangrijk is. Deze pedagogische aanpak hanteer ik in mijn lessen.

Ervaringen

Ik sta zeven jaar voor de klas. In deze periode heb ik vernieuwingen en ontwikkelingen in het onderwijs meegemaakt en gezien die positief hebben gewerkt en de kwaliteit van de lessen en de scholen ten goede zijn gekomen. Ik ben daarnaast ook bekend met Somtoday, Magister, Itslearning en de verschillende reken en wiskunde methoden zoals Moderne Wiskunde, Getal en ruimte, Snappet, Bettermarks, Basisacademie en DWO.

Tijdens mijn loopbaan als docent ben ik me er van bewust geworden dat collega’s, de ouders en de organisatie ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de leerlingen, jezelf en de organisatie. We moeten het samen doen, waarbij de leerling uiteindelijk eigenaar kan zijn van zijn of haar eigen leerproces.

Met vriendelijke groet,

Theo Jorna

Neem direct
contact op! 

Contact

Van Beverwijckstraat 43,
8921VD
Leeuwarden

06 430 355 99

info@jornascholingencoaching.nl

Bij Jorna Scholing & Coaching werken we vanuit een positieve benadering, waarbij het eigen leerproces van de kandidaat voorop staat!

Aangesloten bij:

© Jorna scholing & coaching